C.A. „Garanție” S.A. marchează 23 de ani de activitate

Menținerea activității unei companii pe o durată atât de lungă și mai ales într-un domeniu precum asigurările, care cunoaște an de an și generație de generație, suferă și se adaptează la schimbări majore, este destul de complicată. Totuși ne bucurăm că am ajuns până aici, ne dorim să ajungem cât mai departe, să sărbătorim în fiecare an, alaturi de clienți fideli și parteneri, activitatea prosperă a C.A.  Garanție S.A.

10 decembrie – o zi importantă în istoria C.A. „Garanție” S.A., în această zi a demarat a 23 aniversare a companiei, dezvoltându-se în toți acești ani progresiv, pe o linie dinamică și creativă!

Cu această ocazie frumoasă, a fost organizat un eveniment festiv, care a avut loc în sediul companiei, la care au participat atât angajații companiei, cât și intermediarii în asigurări, cărora le-a fost înmânată câte o diplomă de recunoștință pentru perseverența și tenacitatea de care au dat dovadă mereu.

Prezent la eveniment, Președintele companiei Mihai Raducan, a menționat despre efortul și munca depusă de către intermediari, le-a mulțumit, urându-le succese remarcabile pe plan profesional, personal și o colaborare fructoasă în continuare.

Mihai Raducan: „La o nouă aniversare a C.A. „Garanție” S.A., Vă adresez felicitări, urări de noi succese și realizări. Vă doresc să fiți fermi în eforturile Dvs. de a înregistra succes în munca de zi cu zi, iar la nivel de companie să contribuim împreună la perfecționarea produselor de asigurare, care să acopere necesitățile multilaterale ale consumatorilor noștri!”

Suntem o echipă consolidată de profesioniști receptivi și binevoitori solicitărilor Dvs.

Le mulţumim celor care au ales serviciile noastre, îi aşteptăm şi pe viitor sa ne aleagă ca parteneri de încredere.

Imaginile de mai jos sunt relevante celor descrise mai sus.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”1″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

14
Dec.
2016