Asigurări Auto (CASCO & RCA)

Mașinile  sunt motorul afacerii, alege protecția personalizată conform necesităților afacerii (vezi ultimile oferte promoționale) și lucrurile vor fi mereu în continuă mișcare. Parcul tău auto trebuie sa aibă protectie optima si acoperirea personalizata de care are nevoie. Oricat de multa grija ai avea de ea, oricat de prudent conduci, evenimentele se pot produce.

CASCO

Știm că ești mereu în căutarea celei mai bune soluții de asigurare a flotei tale auto, de aceea Garanție iți pune la dispoziție produsul de asigurare CASCO pentru a răspunde exigențelor tale în materie de protecție. Autovehiculele, înmatriculate în Republica Moldova, sunt acoperite în caz de avariere, distrugere sau dispariție completă a mașinilor pe care angajații tăi le utilizeaza fie personal, fie în scop profesional.

Indiferent de obiectul de activitate pe care compania ta îl are, fie că transporţi oameni, bunuri, mărfuri, utilaje sau altele, GARANȚIE are configurate programele de asigurare adecvate care să te ajute să deţii controlul asupra flotei tale auto împotriva unor evenimente neprevăzute care ţi-ar afecta activitatea.

RCA 

Atunci când trebuie să plătești pentru pagubele produse altcuiva în urma unui accident în trafic noi iți suntem aproape. Are calitatea de asigurat persoana juridică pentru acoperirea prejudiciilor provocate terților ca urmare a producerii evenimentului asigurat prin accidente de autovehicule pe teritoriul Republicii Moldova.

Obiectul asigurării pot fi:

a) Autovehiculele înmatriculate în Republica Moldova: definitiv, provizoriu sau temporar;

b) Autovehicule înregistrate în Republica Moldova: troleibuzele, mopedele, mașinile și utilajele autopropulsate utilizate în: construcții, agricole, forestiere; tractoarele care nu se supun înmatriculării

Riscuri acoperite în conformitate cu legislatia în vigoare sunt:

Limite de despăgubire valabile:

Prima de asigurare/ ”Cât costă asigurarea?” CASCO

De la 3,8% din valoarea autovehiculului.

Tariful de asigurare este ajustat și depinde de următoarele criterii:

Prima de asigurare/ ”Cât costă asigurarea?” RCA

Conform Metodologiei de calcul al primei de asigurare de bază (care cosntituie 715 MDL) și al coeficienților de rectificare pentru asigurarea obligatorie de răpsundere civilă pentru pagubele produse de autovehicule, dintre care sunt:

Avantajele asigurării CASCO

Avantajele asigurării RCA

Pachete de asigurare