Asigurarea Sănătății de Accidente

Accidentele… Un subiect delicat, oricum l-ai aborda. Parcă nu ai vrea să te gândeşti  la făptul că ai putea într-o zi pierde capacitatea de muncă după accident… Brrrrr….Şi, în genere, cum e posibil să anticipezi un accident? E, practic, imposibil.

Cu toate acestea, fiecare are nevoie de asigurare, pentru că nu totul e în controlul nostru.
La Garanție S.A., oferim o asigurare complexă  în cazul accidentelor.

 

Fiind asigurat primești:

Asigurarea sănătății de accidente oferă protecție în acoperirea cheltuielilor legate de tratament, spitalizare, intervenții chirurgicale, indemnizații zilnice, etc., apărute în urma unui accident. Să definim, aşadar, ce e un accident: un eveniment considerat acțiune subită (neprevăzută) venită din exterior.

Cazurile în care se aplică asigurarea: accident ce a dus la traumatisme, răniri, schilodiri sau alte dereglări ale sănătăţii care au dus, la rândul lor, la pierderea capacităţii de muncă (temporar sau permanent).

 

Obții următoarele avantaje și beneficii:

Beneficiul cel mai important al acestui tip de asigurare este că în caz de ţi se întâmplă o nenorocire sub formă de accident, îţi asiguri pe viaţă pierderea capacităţii de muncă, fie ea temporară sau permanentă. La fel, asigurarea acoperă şi decesul persoanelor asigurate.

 

5 motive să alegi Asigurarea de accidente de la „Garanție” S.A.

  1. Din momentul adresării îţi vom acorda un manager personal – care te va consulta la orice necesitate și la orice adresare.
      Ştii că ai mereu pe cine te baza.
  2. Stabilim suma asigurată conform necesităţilor tale. Suma minimă începe de la 3000 lei, iar maximă e cât doreşti tu.
  3. Avem mai multe tipuri de asigurări în dependenţă de cifra asiguraților.
  4. Avem un proces de despăgubire bine pus la punct.
  5. Nu reținem procesul de despăgubire. Toată procedura durează de la 5 zile până 15 zile, în dependență de caz.

 

 

Asigurarea de accidente acoperă un număr extins de situaţii în care se aplică asigurarea:

 

Protejează-ți sănătatea personală sau a subalternilor tăi:

Indiferent care este domeniul meseriei tale, cât de des te supui riscurilor de accidentare, să ştii că îţi vom întocmi o ofertă avantajoasă, contactează-ne acum.

Garanție S.A. oferă protecție maximă persoanelor ce pot suferi de pe urma unui accident ce poate conduce la invaliditate, deces, incapacitate temporară de lucru, vătămare și alte leziuni corporale.

Dacă vrei să faci acest pas corect şi să-ţi asiguri viaţa ta de accidente, Compania de Asigurări „Garanţie” S.A. îţi oferă asigurări cu opţiuni multiple. Suntem mereu la dispoziția ta, pentru orice detaliu sună la 022 851 332 sau completează formularul aici.