Promoții

Despre Garanție

Istoria GARANȚIE a început în urmă cu peste 24 de ani, timp în care compania a oferit soluții viabile clienților săi, adaptându-și permanent produsele și tarifele la tendințele pieței și respectându-și, totodată, obligațiile asumate prin contractele de asigurare. Fiind prezenți pe piața asigurărilor încă din 1993, am reușit să menținem standarde ridicate în ceea ce privește calitatea produselor și serviciilor oferite, în special pe linia asigurărilor tehnice.

Toate produsele C.A. „Garanție” S.A., sunt acoperite prin două tratate de reasigurare, cu două companii de talie mondială. Primul a fost încheiat în aprilie 2015 cu compania internațională de reasigurări Swiss Reinsurance Company Ltd (Zurich, Elveția), următorul tratat a fost încheiat la data de 1 august 2016 cu compania internațională de reasigurări SCOR Perestrakhovaniye LLC – SCOR Group (Franța). De asemenea, precizăm că ambele tratate au fost încheiate prin susținerea și intermediul brokerului de reasigurare lider în regiunea Europei de Sud Est – MAI Reinsurance Brokers SIA.

Ne-am propus să devenim un jucător important pe piața de asigurări din Republica Moldova. Produsele noastre sunt accesibile atât prin intermediul sediului central din Chișinău, Bălți și Comrat cât și prin intermediul agenților și brokerilor de asigurare autorizați.

Acționariat

Acționar unic al GARANȚIE este grupul ASCOM S.A., cu o participație de 100%. În prezent capitalul social vărsat constituie 19 800 000 lei, corespunzând cerințelor legale în vigoare.