RCA

CASCO

Pași de urmat în caz de daună

Avizarea daunelor se face prin intermediul notificării Serviciului Daune, prin cerere scrisa în decurs de 72 de ore pentru riscul dauna și 24 ore pentru riscul furt, de luni până vineri, cu excepția zilelor de sâmbătă, duminică și sărbătorile legale.

Avizarea daunei se face imediat după producerea daunei sau imediat ce ați luat cunoștință de producerea acesteia, prin telefon, la nr. de telefon 0 22 85 13 19. Avizarea daunei trebuie făcută imediat, chiar dacă constatarea daunei doriți să o efectuați în altă zi.

Avizarea daunei presupune furnizarea informațiilor despre eveniment, printre care:

Informațiile de mai sus sunt ușor de furnizat dacă aveți la îndemână, cel puțin, următoarele documente:

Documentele de mai sus, reprezintă o enumerare a documentelor pe care este util să le aveți la îndemână pentru avizarea daunei și nu reprezintă documentele necesare pentru soluționarea daunei. Dupa furnizarea acestor date veți primi numărul de dosar care trebuie reținut, totodată veți primi toate informațiile necesare pentru efectuarea constatării daunei.

Acte daune CASCO

Asiguratii CASCO se vor prezenta la sediul GARANȚIE din Chișinău la Serviciul Daune, cu următoarele acte :

* Actele menționate pe acest site reprezintă minimum necesar pentru deschiderea dosarului de daună ; inspectorii de daună GARANȚIE pot solicita de la caz la caz acte suplimentare dupa efectuarea constatării.

Dupa deschidere dosar

! După finalizarea oricărei daune (indiferent de numarul de daune înregistrate de un autovehicul) asiguratul nu are obligația nici unei plăți suplimentare (reîntregirea sumei asigurate), suma asigurată rămânând cea de la încheirerea poliței de asigurare.