Asigurarea CASCO

Ok, ştim cu toţii că pentru a fi şoferi responsabili trebuie să procurăm asigurarea de Răspundere Civilă Auto (RCA), care acoperă pagubele persoanelor terţe în caz de accident. Dar cum rămâne cu maşina ta? Ce se întâmplă cu pagubele tale materiale, iar trebuie să investeşti în maşină?

Nu, în cazul în care te-ai ales din timp cu o asigurare de tip CASCO.
Hai să vedem cum funcţionează.


Asigurare CASCO:

Da, CASCO este o asigurare auto facultativă, spre deosebire de RCA, acoperă daunele aduse propriului autovehicul, indiferent cine se face vinovat de accident.

CASCO acoperă atât daunele produse prin accidente, calamităţi naturale, cât şi ca urmare a furtului autovehiculului, părţilor componente sau al pieselor acestuia. Costul asigurării, de regulă, este aproximativ 4% din valoarea de piață a autovehiculului.

 

Având CASCO primești:

Accidentele auto (în trafic sau parcare) precum și furturile (tentativele de furt) auto sunt acele riscuri la care ne expunem zi de zi. Chiar și acei dintre noi care au grijă unde parchează mașina și care adoptă o conduită preventivă la volan sunt expuși acestui mediu, nefiind protejați în cazul unui incident. În întâmpinarea acestor nevoi de protecție vine asigurarea CASCO de la „Garanție” S.A.

 

Asigurare CASCO la „Garanție” S.A.

Pe piaţa asigurărilor, costul CASCO depinde de mai mulţi factori: marca și modelul automobilului, anul producerii, cu o vechime nu mai mare de 10 ani, valoare pe piață, care, apropo, se stabilește conform expertizei de evaluare (etc.). Costul iniţial reprezintă 4% din valoarea autovehiculului.

Tariful întreg de asigurare este ajustat în funcţie de următoarele criterii:

Vehiculele pentru care se poate încheia asigurarea CASCO sunt autovehiculele (autoturisme, autoutilitare, camioane, autocare, motociclete) cu o vechime mai mică de 10 ani (inclusiv).

 

Asigură-ți automobilul:

Pentru a afla mai multe detalii despre avantajele asigurării CASCO contactează-ne acum și te vom ajuta să alegi o asigurare potrivită, avantajoasă şi ok la preţ.

Suntem mereu la dispoziția ta, pentru orice detaliu sună la 022 851 300 sau completează formularul aici.