Asigurarea Locuinței și Bunurilor

Cum ai reacţiona dacă ai afla că s-a inventat un scut eficient, care poate să apere locuinţa ta de toate relele? De incendii, explozii, furtuni, cutremur sau inundații… Să ştii că acest scut există şi se numeşte Asigurarea Locuinţei de la Compania de Asigurări „Garanție” S.A..  Cu ea asiguri casa şi toate bunurile din ea și nu te mai temi de nimic, pentru că orice daună materială va fi despăgubită.

 

Asigurarea locuinţei

Protejează clădirile (în integritatea lor, inclusiv instalațiile care asigură funcționalitatea acestora) și bunurile (mobilier, mijloace fixe/obiecte de inventar, echipamente, utilaje, instalații, materii prime, stocuri etc.).


Obții următoarele beneficii și avantaje:

Ai în casa ta nişte instalaţii moderne, pe care ai dat o grămadă de bani? Nu-ţi mai face griji de scurtcircuite sau incendii. Pentru că Asigurarea locuinţei de la Garanție S.A. prevede şi asta.

Instalațiile și echipamentele electrice, termice, de ridicat, sanitare, utilaje, echipament, mobilier – toate acestea intră în pachetul de asigurare. În această categorie de bunuri sunt incluse: agregatele, instalațiile, mașinile și utilajele folosite pentru activitatea productivă, comercială, aparate de măsura și control, mijloace de transport și depozitare, conținutul și dotarea sediilor de firme.

 

Asigurarea Locuinței la „Garanție” S.A.

„Garanție” S.A. asigură o varietate de imobile:
clădiri și alte construcții: apartamente în blocuri, clădiri de locuit, precum și anexele acestora, clădiri pentru oficii sau chiar şi depozite.

Iată 4 motive de ce să optezi pentru Asigurarea Locuinţei de la „Garanție” S.A.:

 

Mai jos găseşti o listă scurtă a cazurilor acoperite de asigurarea locuinţei:

 

Protejează-ți Locuința:

Achiţi între 0,05% şi 1,5% din valoarea sumei asigurate, preţul fiind estimat de către specialişti din domeniu, în baza a mai multor factori: destinația imobilului, zona geografică în care se află acesta și / sau bunurile asigurate, tipul clădirii,  materialele folosite la construcție, programul de protecție agreat, suma asigurată, etc.

Nu lăsă locuinţa, biroul, afacerea sau fabrica la care ţii atât de mult în voia sorţii.

Ţine minte, suntem mereu la dispoziția ta, pentru orice detaliu sună la 022 851 300 sau completează formularul aici.