Campaign theme: „What is common between agricultural insurance and agricultural production”

În septembrie anul curent 2016, în orașul Comrat a avut loc campania de informare cu tematica: ”Ce este comun între Asigurarea Agricolă și Producerea în Agricultură”.

Producătorii agricoli din regiunea UTA Găgăuzia au cunoscut oferta de asigurare pentru produsele agricole și promoțiile Companiei de Asigurare “Garanție” S.A. Expertul în asigurări agricole dr. Popov Leonid și Arabadji Alexandru – manager vânzări, au explicat produsele de asigurare în agricultură și au oferit răspunsuri la solicitările agricultorilor.

Astfel, printre cele mai importante întrebări adresate au fost:

  • modalități de calcul a primei de asigurare;
  • principii de apreciere a daunelor;
  • formule de calcul a despăgubirilor;
  • oportunități de reducere a tarifelor de asigurare;
  • consiliere și asistență în cazul contractelor de lungă durată;
  • colaborarea Companiei de Asigurare „Garanție” S.A. cu Agenția de Intervenție și Plăți în Agricultură (AIPA) în vederea satisfacerii necesităților de asigurare a agricultorilor din R. Moldova.

Printre invitații oficiali care au participat la seminar a fost și reprezentantul AIPA – director filiala Comrat, Rusu Dorin.

Menționăm faptul că condițiile de asigurare oferite de C.A. „Garanție” S.A. prevăd acoperirea internațională a asigurării recoltei anuale, a plantațiilor multianuale și asigurarea animalelor. Prin tratatele de reasigurare cu Compania Internațională SCOR Group (FRANȚA) și Swiss Reinsurance Company (Elveția) oferim cea mai solidă protecție disponibilă la moment pe piața asigurărilor agricole din Republica Moldova.

Această acțiune va fi desfășurată și în alte regiuni ale Republicii iar interesul agricultorilor va fi și mai sporit.

Pentru mai multe detalii despre domeniul agricol contactați Expertul în agricultură al C.A. „Garanție” S.A., dr. Popov Leonid, tel. de contact: 061 0555 02, email: leonid.popov@garantie.md.

25
Oct.
2016