Promotion March 8

01 March, 2017 - 31 March, 2017

Compania de Asigurări „Garanție” S.A., felicită doamnele și domnișoarele cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor! În perioada 01 – 31 martie BENEFICIAȚI de 20% REDUCERE specială la toate tipurile de asigurări facultative oferite de „Garanție” S.A. Regulamentul promoției poate fi accesat făcând click pe link-ul indicat: Regulament promotie “8 Martie”.


Details

Accident insurance

01 November, 2016 - 31 January, 2017

Compania de Asigurări “Garanție” S.A. lansează de la 1 noiembrie 2016 pachetul promoțional “Sănătate, Casă și Mașină Protejată”.  Beneficiați de tarife promoționale la asigurarea Auto CASCO, Asigurarea de Bunuri iar la încheierea oricărui contract de asigurare oferim GRATUIT – ASIGURAREA DE ACCIDENTE. Promoția se referă la toți clienții companiei/Brokeri de Asigurare/Intermediari de asigurare la perfectarea […]


Details

Business insurance

11 August, 2016

(Română) Pachet de asigurare special gândit pentru activități comerciale: hotele, restaurante, instituții de producere.
Tu îți cunoști afacerea, noi – asigurarea care ți se potrivește!


Details

CASCO insurance Expres

29 March, 2016

(Română) Accidentele auto (în trafic sau parcare) precum și furturile (tentativele de furt) auto sunt acele riscuri la care ne expunem zi de zi. Chiar și aceia dintre noi care au grijă unde parchează mașina și care adoptă o conduită preventivă la volan sunt expuși acestui mediu, nefiind protejați în cazul unui incident. În întâmpinarea acestor nevoi de protecție vine asigurarea CASCO de la Garanție.


Details

CASCO insurance Standard

06 April, 2016

La perfectarea asigurării Auto CASCO STANDARD până la 31 august 2016, primești gratuit asigurarea de sănătate TRAVEL pentru două persoane. Cu Auto CASCO STANDARD ai protecție de asigurare maximă pentru vacanța mult așteptată!


Details

Agriculture insurance

24 May, 2016

(Română) Dezvoltarea unei afaceri în domeniul agriculurii necesită adeseori investiții substanțiale. Atât obținerea culturilor agricole cât și creșterea animalelor reprezintă activități care sunt supuse tot mai des riscurilor climaterice, care din experiența ultimilor ani, se manifestă din ce în ce mai frecvent și mai agresiv. Iar specificul activității zootehnice și multitudinea factorilor de mediu fac tot mai dificilă anticiparea riscurilor care pot afecta animalele.


Details
Page 1 of 212