Coverins


Adresa: Chișinău, str.Mitropolit Dosoftei 110, ap.2

Tel: 0 22 22 54 80

E-mail: coverinsbroker@gmail.com

www.coverins.md

Coverins

Broker de Asigurare-Reasigurare „COVERINS” SRL, este o societate de consultanţă şi intermediere în asigurări și reasigurări, care reprezintă interesele clienţilor în relaţiile cu Companiile de Asigurări și de Reasigurări, propunându-le cele mai optime variante de protecţie prin asigurare-reasigurare din cele existente pe piaţa asigurărilor din R.M. și piețele internationale.

Broker de Asigurare-Reasigurare „COVERINS” SRL, este unul din liderii pieței de profil din Republica Moldova, care  activează din martie 2004, deţinând Licenţă  Seria CNPF  Nr. 000781 din 01.04.2013 şi un contract de asigurare profesională a Brokerului de Asigurare-Reasigurare,  cu limita de răspundere  de 15 000 000 MDL (750 000 $).
Din 2014, Broker de Asigurare-Reasigurare “COVERINS” SRL este broker corespondent în Republica Moldova al AON Corporation, unul din  liderii brokerajului  mondial. Astfel, compania  noastră  are acces pe piețele internaționale de asigurări și reasigurări, fapt ce permite de a oferi clienților noștri acoperire de asigurare și reasigurare la companii de top, cum ar fi: Hannover Re, Partner Re, VIG, SCOR, AXA, PZU, Polish Re, piața londoneză.

         Caracterul activităţii: Broker de Asigurare-Reasigurare „COVERINS” SRL este societate de brokeraj în asigurări, ce este specializată pe liniile de asigurări benevole, ce au ca obiect riscuri specifice și complexe (asigurări de răspundere civilă generală și profesională, riscuri construcții-montaj, asigurări agricole, ș.a.)

Misiunea noastră este de a Vă îndruma în gestionarea riscurilor, de a Vă oferi soluții pentru a Vă proteja interesele patrimoniale de riscuri de orice natură.