FIAR – cel mai mare eveniment din asigurări pentru anul 2016

În perioada 15 – 19 mai 2016, la Brașov, România, a avut loc Forumul Internațional de Asigurări Reasigurări 2016 (FIAR). Compania de Asigurări Garanție S.A., a fost reprezentată de dnul Mihai Raducan, președintele Companiei și Tatiana Țurcanu, manager superior Reasigurări.

Este de remarcat faptul că, FIAR, se înscrie în seria manifestărilor internaționale și se bucură de o largă participare a Reasigurătorilor și Brokerilor din Europa Centrală și de Sud – Est. Numărul participanților FIAR a crescut an de an, de la 70 persoane în 1998 la mai mult de 600. De asemenea și structura lor a devenit tot mai diversificată. Anul acesta la FIAR au participat 22 de țări, printre care: Italia, Turcia, SUA, Polonia, Cehia, Germania, Rusia, Slovacia, Marea Britanie, Grecia, ș.a.

 După cum susține și Președintele companie Mihai Raducan: „Prezența noastră se datorează faptului că dorim să oferim produse inovative, care răspund perfect dorințelor de asigurare a consumatorilor. Dorim să fortificăm produsele noastre pe piața R.Moldova, iar experiența internațională și menținerea unui dialog constructiv cu partenerii de asigurare precum  „Zoom Insurance Reinsurance Broker” S.R.L. , „Generali” România, „Marsh Broker de Asigurare – Reasigurare” S.R.L.,  constituie cheia succesului în afacerea noastră.”

Printre cele mai importante discuții pot fi menționate cu:

  • Stavros Hadjidimas, Group Business Development Manager at Matrix Insurance & Reinsurance Brokers S.A.
  • Cristina Ignat, Zoom Insurance Reinsurance Broker S.R.L. (România)
  • Malgorzata PENSZYNSKA, Area Manager, Senior Underwriter, Polish Reinsurance Company
  • Adrian Marin, CEO, Generali România
  • Cristian Fugaciu, General Manager, Marsh Broker de Asigurare – Reasigurare S.R.L.

În cadrul Forumului au avut loc conferințe și workshopuri bazate pe noile tendințe ale pieții de asigurări la nivel mondial, identificarea strategiilor de lucru a forței de vânzări, metodelor îndreptate spre creșterea calității serviciilor. (Insurance Market Trends, NAT CAT & Reinsurance, Motor Insurance, Employee Benefits).

Piața de asigurări din R.Moldova, asigurările agricole, asigurările de autovehicule, bunuri, a transportatorilor sunt  tot mai mult solicitate, iar Asigurații noștri doresc protecție adecvată necesităților business-ului, astfel contribuția noastră și prezența la acest Forum, devine o condiție obligatorie pentru C.A. „Garanție” S.A. Suntem în serviciul Asiguraților și depunem efort pentru a oferi un „Viitor de încredere”.

_7004423_20160527_083958

07
Iun.
2016